Werkbezoek wethouder Drs K. Klein aan Surinaamse bakkerij Ashok

Op woensdag 21 feb 2018 zal wethouder Karsten Klein van 11-12 uur een werkbezoek brengen aan Surinaamse bakker Ashok in de Weimarstraat 327 Den Haag.
Ashok, Bekend van de Surinaamse kerstbroden en beroemd om zijn twee-meterslange kerstbroden die hij jaarlijks bakt om samen met Stichting Dunya Nederland een statement te maken tegen armoede en eenzaamheid onder ouderen. Een sociaal zeer bevlogen man die allerlei goede doelen steunt.

Al 17 jaar is bakker Ashok een begrip in de Haagse Surinaamse wereld daar waar het gaat om allerlei brood en gebakssoorten.
Wethouder Klein wilt met eigen ogen het proces aanschouwen in zijn bakkerij hoe het proces tot stand komt van deegbal tot bol. Daarnaast is de bevlogenheid van deze ondernemer die heel bescheiden blijft, een bezoek van de wethouder meer dan waard.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens dit werkbezoek in de bakkerij aan de weimarstraat morgenochtend alwaar u ook met eigen ogen kunt aanschouwen hoe goed deze ondernemer bezig is.