RK-Security Mijn bedrijf is mijn passie

Ryan Kathusing (33), geboren en getogen Hagenees.
Sinds 2010 is hij eigenaar van RK-Security.
In de afgelopen jaren heeft hij ook twee andere bedrijven helpen opzetten, namelijk RK-Camerasysteem en RK-Cleaning.
Ryan is geen onbekende in de Hindoestaanse scène. Des te meer reden om dankbaar te zijn voor zijn gulle sponsoring.Mijn bedrijf is mijn passie verteld Ryan me. Wat wij doen op feesten, festivals en andere evenementen vind ik leuk en doe ik ook graag.
Ik denk dat dat ook de sleutel is naar succes, van je passie je werk maken. Ik stuur mijn personeel ook zo aan dat hun dat gevoel ook over kunnen brengen naar onze klanten. Tevens hoop ook zo mijn ervaring aan hen door te kunnen geven.

Naast het feit dat Ryan eigenaar is van een drukke onderneming is hij vader van 2 jonge kinderen en een ambitieuze vrouw.
Met een flexibele rooster probeer ik toch een juiste balans te vinden tussen mijn werk en privé.
Juist omdat wij zo druk zijn met ons werk en anderen sociale verplichtingen, vergeten we soms het belangrijkste, onze ouderen.
Ook wij kunnen ooit een van die eenzame ouderen worden, zegt hij overtuigd.

Door ze daarom toch op deze manier in het zonnetje te zetten, hoop ik dat ze daar van zullen genieten.
Dat is mijn beweegreden om dit project van Stichting Dunya Nederland te sponsoren.

Auteur: Rishmie Chotkan (Secretaris)