Cateringbedrijf 2Tasty

In gesprek met Airis Mohan (42) en Mannie van Cateringbedrijf 2Tasty.

Sinds 2007 is cateringbedrijf 2Tasty een begrip in Zoetermeer e.o.
Samen met hun 3 kinderen runnen ze het familiebedrijf. Mannie is daarnaast nog boekhouder en Airis is ook werkzaam als manager binnen een horeca keten. Hun oudste zoon is kok in opleiding! Dat hun liefde voor eten groot is binnen het gezin, beproef ik meteen!

In 2007 begon Airis kleinschalig met Surinaams-/Hindoestaanse catering binnen huiselijke sferen.
Vanuit haar gunfactor kreeg zij de kans in 2008/2010/2013 de catering te verzorgen tijdens de MIH Verkiezing in Den Haag (destijds o.l.v. Jimmy Lachchi & Sharla Rambhadjan). Airis en Mannie geven beide aan dat dit binnen de Hindoestaanse scene deuren heeft geopend voor ze. Toch blijven zij populair bij de Nederlandse afnemers. Caribisch eten, netjes verzorgd, goed aangekleed en met liefde gemaakt! Wie wilt dat nu niet. 

Mannie geeft gedurende het gesprek wat mooie complimenten over zijn partner en haar magische handen waarmee ze het eten vol liefde bereid. Ik dacht wauw! dit kun je als partner niet vaak genoeg horen. Op de vraag hoe zij zich onderscheiden ten opzichte van andere cateraars zei Mannie “Airis heeft passie voor het eten dat ze maakt, haar liefde gaat zo ver dat ze wilt dat mensen het eten beleven! Thuis blijft ze experimenteren en gaat ze voor het maximale.” Afnemers krijgen nooit te weinig, er zal altijd een bord extra zijn! Zo zijn wij dat vanuit thuis gewend en die basis ingrediënten, normen en waarden dragen wij ook uit.

Ik voel dat ik met twee warme en hardwerkende mensen in gesprek ben. Elkaar gunnen, respecteren en waarderen zijn de hoofd ingrediënten van alle maaltijden die 2Tasty bereidt.
Naast (bedrijf-/particuliere) catering verzorgen zij ook • High-tea Party’s • Hartige hapjes • Babyshowers • Taarten •
Niets is haar teveel én gelukkig krijgt zij hier de nodige support in van haar wederhelft.

Bent u ook benieuwd naar het eten van 2Tasty? Ik heb me laten vertellen dat ze meer doen dan enkel nasi, bami, saoto.. je kent het wel op ieder feestje. Voor traditionele Surinaamse-/ Hindoestaanse gerechten kun je ook bij hen terecht! De recensies liegen er niet om.

Auteur Rishmie Chotkan (Secretaris)