Zondag Zwemploeg binnen gekomen email 24062018

Hierbij een binnen gekomen email bericht van Mavis Barsatie die in de zondag groep zwemt

Hallo…
Ik ben sinds september 2017 bij Stichting Dunya Nederland zwemgroep op de zondagochtend. Het is een nieuwe ervaring voor mij om met een groep dames van verschillende leeftijden om te gaan.
Ik was gelijk heel goed in de groep opgenomen en welkom geheten.
Het is heel fijn om met de dames te praten en te horen dat een ieder toch heel veel overeenkomsten heeft.
Ook is het heel gezellig om na het zwemmen gezamenlijk koffie/ thee met elkaar te drinken en te kletsen.
Het is fijn te zien en te horen wat Dunya allemaal doet en voor elkaar heeft gekregen.
Wij zijn in april met een groep dames naar de Japanse tuin geweest.
Wij kregen allemaal van Lucia en Roeksana een broodje met kip kerrie.
Sommige dames hadden ook iets lekkers gemaakt en meegenomen. Zoals ghoegerie, bojo, cashew taart, broodtaart.
Het was een geslaagde dag en het weer was prachtig net als de tuin zelf.
Dunya doet veel voor de (eenzame) ouderen. En te zien hoe deze ouderen, en wij, ervan genieten is geweldig.
Wat een dankbaar werk is het.
Ook ben ik naar WZH geweest waar een speciale dag was voor de ouderen i.v.m. Eid (suikerfeest). Dit was ook door Dunya verzorgd.
Er was muziek van de groep Shaan van de gebroeders Wagid Hosain (Khaliel, Shahied en Sharief).
Er werden Qawali’s ten gehore gebracht.
En natuurlijk een aantal Bollywood liedjes ontbraken niet.
Ook was er een zangeres, Adeeba. Zij heeft geweldig gezongen.
Het was prachtig om te zien hoe de ouderen genoten. Er werd zelfs na afloop gedanst. Ook ik heb genoten van de liedjes en muziek.
Zolang het mogelijk is blijf ik genieten van de ontmoetingen op zondag en van de vele andere uitstapjes.
Even weg van alle dagelijkse bezigheden.
Bedankt Stichting Dunya Nederland. Ik hoop dat ik nog lang bij jullie mag blijven en genieten.
Groetjes Mavis