Ondernemers koken voor ouderen op 16 juli 2017

Op 16 juli 2017 is er weer een leuke dag georganiseerd voor de Ouderen, op deze dag hebben de ondernemers gekookt voor ouderen.Ruim 100 ouderen hebben een zeer gezellige dag kunnen beleven bij de Hobby Tuinen aan de schimmelweg in de wijk Laak Den Haag.

Een fantastische dag bezorgd aan ouderen met lekker eten en fijne muziek in de vrije natuur. Bestuur, ondernemers en vrijwilligers van Stichting Dunya Nederland hebben zich gezamenlijk ingespannen om deze dag tot een succes te kunnen maken. Met Secretaris Robin Goelela,Voorzitter Lucia Baboelal,Penningmeester Galiel Wagid Hosain, Bas Travels Narendre Moenesar, Rosita Tewarie, Maina Bhansingh, Aruna Mairan Sewtahal en vele anderen. Met dank aan de gehele vrijwilligers team van Stichting Dunya Nederland voor je fantastische inzet.
Blijde ouderen was het resultaat.