De eerste Dunya vrouw haalt Zwemdiploma A en B

Stichting Dunya Nederland is erg trots dat na twee jaar zwemmen de eerste vrouw haar zwemdiploma heeft behaald.

Reactie van Radha

Namaste,
Omdat ik watervrees had, heb ik nooit leren zwemmen. Stichting Dunya ladies heeft me echter zo ver gekregen
dat ik nu het water in kan duiken! Begin zomer 2017 had mv Rosita mij aan gemeld bij de vrouwen zwemgroep van Dunya ladies.
Mevrouw Sharda K en Matashri Lucia Baboelal hebben me ingeschreven en zorggedragen voor het opwaarderen van mij zwempasje.
Gelijk de eerste dag in het zwembad heeft Sharda K met mij gesproken over het blijven volgen van zwemles om mijn zwemdiploma te halen.
Zij heeft heeft mij zover gekregen dat ik binnen een half jaar mijn zwemdiploma A en B heb gehaald.
Als ik niet in aanraking was gekomen met Dunya ladies had ik nu nog steeds niet het zwembad in gedurfd.
Ik ben de dames van de Dunya ladies vrouwen zwemgroep erg dankbaar voor hun gulle gave, liefdadigheid en het zorgdragen voor het stimuleren van de lichamelijke en geestelijke gesteldheid.
Radha Aarya

De eerste Dunya vrouw die afzwemt haalt Zwemdiploma A en B direct.

Zwemdiploma Radha
Bloemen en kadootjes voor Radha