Dames zwemploeg Woensdag en zondag 08042018

Sinds 1 maart wordt er door de vrouwengroep van Stichting Dunya Nederland driftig op los gezwommen in zwembad Zuiderpark.
Twee keer per week gaan de dames lekker tekeer in het water om hun conditie zo goed mogelijk op peil te kunnen houden.
Onder leiding van een professionele instructeur vindt de fiftyfit plaats op woensdagochtend.

De woensdagochtend groep is goed vertegenwoordigd door maar liefst 12 dames. Lekker actief bezig zijn.

Op de zondagochtend is de groep van Roekshana vanaf 8.30u heel gezellig maar actief bezig met banenzwemmen.
Ook hier een groep van 12 dames die heel serieus en toch gezellig pratend met elkaar, werken aan hun conditie.
Na circa anderhalf uur zwemmen is er tijd voor ontspanning in het bubbelbad.
Radha verzorgt voor de liefhebbers in het buitenbad nog 20 minuten wateryoga.
Ook dit valt goed in de smaak

Na de zwemlessen is er gezamenlijk koffiedrinken en wordt er fijn bij gekletst over allerlei zaken die de mens bezighoudt.
Al met al veel energieke activiteiten in de Vrouwenvleugel van Stichting Dunya Nederland.