Badmeesters Zuiderparkbad in het zonnetje

Badmeesters Zuiderparkbad in het zonnetje op 09 mei 2017

Stichting Dunya zet zondag vrouwelijke badmeesters in het Haagse zwembad Zuiderpark in het zonnetje.De badmeesters begeleiden twee vrouwenzwemgroepen.De badmeesters worden verwend met taart en bloemen. Met de actie wil Stichting Dunya Nederland een ‘tegengeluid’ laten horen.

Zwembad Zuiderpark heeft de laatste weken negatief in het nieuws gestaan na het verschijnen van een anonieme brief waarin (oud)medewerkers melding doen van jongeren die het zwembad zouden terroriseren.”Wij herkennen ons niet in die verhalen en een tegengeluid laten horen”, zegt Lucia Baboelal van Stichting Dunya Nederland. “Onze twee vrouwenzwemclubs hebben nog nooit vervelende dingen meegemaakt.Om het personeel een hart onder de riem te steken hebben wij daarom op Moederdag taart en bloemen aangeboden aan het zwembadpersoneel”, aldus Lucia Baboelal.